RDS Digi Net Mobil USB Modem

Internet

Instalare DIGI Net Mobil din RDS – Activare & Setari

0 40

Instalare DIGI Net Mobil din RDS – Activare & Setari

Banuiesc ca  instalarea unui program nu poate sa genereze prea multe probleme. Dar stii ca de cele mai multe ori un program simplu iti poate cauza batai de cap. In ultima perioada am fost proprietarul unui USB de la DIGI Net  Mobil, iar pentru activare si setare a programului am decis sa efectuez urmatorii pasi:

Next, Next, Next… Finish !

Dupa ce programul a fost instalat va recomand sa folositi urmatoarele setari pentru activare Digi Net Mobil RDS.

La Mode Preference, trebuie sa selectezi prima sau a3a optiune, mai precis UMTS/HSDPA Preferred sau UMTS/HSDPA Only.

La Username si Password, nu este obligatoriu sa completati aceste spatii, ele trebuiesc lasate libere.

La APN, scrie cuvantul: internet cu litere mici

La Enable PIN nu trebuie sa bifezi nimic in acea casuta.

Apasati butonul Apply pentru a salva setarile.

Apasati butonul More Details si se va deschide o noua fereastra.

Acestea sunt  primele setari pe care trebuie sa le faceti inainte sa setati care sunt criteriile dupa care vine configurat aceasta aplicatie. Am remarcat in schimb ca ai nevoie si de urmatoarele setari pentru a putea porni programul si de a avea acces la internet.

In fereastra noua care s-a deschis, trebuie sa aveti asa:

La Config File Name, trebuie sa scrieti cuvantul: Digi Net Mobil

La Dial Number, introduceti valoarea : *99#

La Username si Password nu completati cu nimic

Atunci cand itampinati comanda Use the following APN name trebuie sa bifati acea casuta de langa ! Trebuie sa stii ca sub aceasta casuta trebuie sa gasiti cuvantul internet.

Dupa care apasati butonul START , iar programul vostru va rula imediat. In cazul in care ai nevoie de o parola iti sugeram sa folosesti 1234 iar in acest fel sigur vei avea o conexiune reusita.

In cazul in care intampinati o eroare de orice tip te rugam sa le lasi un comentariu ior noi o sa incercam sa aducem informatii suplimentare pentru a reusi sa rezomvam problema ta.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole Recente

 • idei de cadouri pentru femei

  Idei de cadouri pentru orice eveniment important

  Dupa cum bine stiti orice eveniment trebuie sa fie luat ca atare, indiferent ca vorbim despre o zi de nastere, onomastica sau o simpla petrecere, cadoul tau in calitate de invitat trebuie sa fie pe masura asteptarilor, ba chiar mai mult sa depaseasca aceste asteptari. Totusi ce poti cumpara pentru a face o impresie buna…

 • cadouri pentru baieti si barbati valentine's day 2014

  Cadouri pentru baieti Valentine’s Day 2014

  Avand in vedere ca nu mai sunt decat 14 zile pana cand va sosi Ziua indragostitilor sau Valentine’s Day, ne-am gandit sa va pregatim o lista cu cadouri pe care puteti sa le faceti baietilor, astfel incat acestia sa ramana surprinsi si fericiti de ceea ce au primit. Valentine’s Day este o sarbatoare americana care…

 • cadouri pentru fete de 14 ani

  Idei cadouri pentru fete de 14 ani Valentine’s Day 2014

  Valentine’s Day este o zi mult asteptata de toti indragostitii pentru a sarbatori intr-un mod diferit de restul zilelor, pregatind surprize si cadouri pentru persoana iubita. Avand in vedere ca pe 14 februarie se sarbatoreste Ziua indragostitilor, toate persoanele, indiferent de varsta pot celebra aceasta zi. In cazul in care va aflati la varsta adolescentei…