Download Google Chrome 14,15 si 16

In acest an cei de la google ne pregatesc foarte multe surprize. Am avut parte de GOOGLE + noul site de socializare dar si un nou design la motorul de cautare. Dupa parerea mea cel mai important lucru este noul browser Chrome care a facut progreseconsiderabile in ultima perioada.

Un numar foarte mare de utilizatori au reusit sa ii convinga pe cei de la Google sa imbunatateasca prestatiile acestui program. Acum poti descarca Google Chrome 14, 15 sau chiar 16 direct de pe google.

Nu ai nevoie de foarte multe cunostinte in domeniu pentru a folosit acest program. Este unul foarte simplu, cu o grafica foarte placuta ce va ajuta intr-un mod foarte  rapid sa ajungeti la informatiile dorite de catre dumneavoastra.

Download Google Chrome 14,15 si 16 este disponibil chiar aici, fiecare versiune chiar daca nu a fost lansata pe piata intr-un mod oficial acestea pot fi folosite gratuit. Nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa apesi butonul download Chrome 14, 15 si 16 pentru a descarca versiunea dorita de dumneavoastra.

Descarca Google Chrome in Romana sau in limba pe care o doresti. Aces program este oferit gratuit si poate fi descarcat la orice ora. Incearca acum Google Chrome 14, 15 sau 16.

Momentan nu dispunem datele in care aceste 3 versiuni o sa fie publicate pe site-ul oficial. Voi nu trebuie decat sa verificati cat mai des posibil aparizia acestui nou browser.