Cont Google Plus – Cum se face cont pe Google+

Am citit pe Daily News ca acest nou site de socializare are circa 10 milioane de useri in mai putin de 3 saptamani. Lucrul ce o sa va surprinda este faptul ca un cont Google + nu poate fi facut fara invitatie. Daca te intereseaza cum se face cont pe Google+ trebuie sa stii ca ai nevoie de un prieten care detine un asemenea cont, dupa care cu o simpla invitatie poti face parte din acest nou site de socializare.

Multa lume este luata prin surprindere de aparitia acestui nou site de socializare dar iat ca si fondatorul celui mai popular site de socializare ( Facebook ) a declarat ca are cont pe Google+, asadar cred ca se merita sa vedem ce ne pregateste noul rival al celor de la Facebook.

Pentru a face un cont pe Google Plus ai nevoie de numele si prenumele tau si varsta peste 18 ani. Este compatibil cu orice tip de mail precum Yahoo, Gmail si asa mai departe. Trebuie sa precizam ca pe Yahoo uneori puteti intampina probleme in realizarea acestui cont pe Google+ deoarece serverele au un delay de circa 3 4 minute pana la trimiterea mail-ului.

Deocamdata cam atat despre informatiile tehnice , cat despre Google + tin sa va informez ca nu este lansat inca oficial asadar daca doriti un cont pe Google plus trebuie sa ne contactati la sectiunea de contact si sa ne trimiteti adresa d-vs de mail pentru a primi o invitatie gratis pe Google+.