De ce sa alegi bijuterii la comanda in detrimentul bijuteriilor standardizate

bijuterii la comanda

Recent, Diamodis.ro a introdus pe piata conceptul de bijuterii la comanda. Chiar daca nu este foarte cunoscut in Romania, acest concept prinde din ce in ce mai bine, iar motivele sunt foarte convingatoare.

Ce sunt bijuteriile la comanda?

Pentru a le descoperii beneficiile, trebuie sa descoperim, in primul rand, ce sunt aceste bijuterii la comanda. Raspunsul ste simplu: bijuterii personalizate, in functie de dorinta fiecarui client in parte. Daca ai in minte un model de bijuterie, pe care nu l-ai vazut niciodata fizic, sau iti doresti o bijuterie identica cu cea pe care o poarta vedeta preferata, poti sa o obtii cu usurina, la costuri bune si o calitate superioara.

Pentru crearea unei bijuterii la comanda sunt folosite doar materiale e foarte buna calitate, cum ar fi platina, aurul si pietrele pretioase iar rezultatele sunt, de cele mai multe ori, impresionante.

De ce bijuterii la comanda si nu bijuterii standard? Care este diferenta?

Este adevarat ca o bijuterie la comanda este ceva mai costisitoare decat una standard. Cu toate acestea, ofera o multime de avantaje ce trebuie luate in calcul:

  • Sunt unice. Daca vrei sa oferi un cadou sau pur si simplu iti doresti o bijuterie pefecta pentru tine, trebuie sa tii cont de acest aspect. Valoarea unei bijuterii unice poate sa creasca extrem de mult in timp.
  • Pot include absolut orice pietre pretioase. Rubine, smaralde, diamante, safire..absolut tot ceea ce iti doresti sa fie inclus in bijuterie, poate sa fie inclus.
  • Respecta fiecare dorinta a ta. Imaginatia iti poate fi oricat de bogata, in conditiile in care aparatele performante care creaza bijuteriile reusesc sa fabrice orice. Procesul de productie este computerizat, motiv pentru care fiecare piesa creata este perfecta.
  • Ai garantie pe viata. De regula, cei care creaza bijuterii la comanda ofera garantie pe viata, cel putin asa se intampla in cazul celor de la DiaModis. Gaantia pe viata inseamna orice proces de intretinere, curatare sau reparatie pentru bijuteria achizitionata.

Fara doar si poate, in momentul in care oferi o bijuterie personalizata cadou, aprecierea va fi una extrem de mare, fiind unul dintre cele mai elegante si potrivite cadouri pentru oricine, indiferent de varsta, sex sau preferinte.