Adidasi Nike femei modele noi 2011 – 2012

Se pare ca si in acest sezon toamna iarna 2011 – 2012, designer-ul Nike ne uimeste cu modele de adidasi Nike femei noi cat se poate de interesante. Fie ca sunt sport pentru alergat, casual sau modele punker acesta se pare ca a avut un an plin de inspiratii.

De la modele cu tot felul de imprimeuri pana la modele clasice acesta a imbinat cu grija fiecare nuanta in functie de complementara ei. Se pare ca in acest sezon s-a ales o gama larga de culori folosite pentru adidasi Nike femei predominante fiind alb, gri, negru, roz, mov, nuante de albastru imbinate cu orange, verde si galben.

Un plus colectiei de adidasi nike pentru femei a fost modelul de talpa pentru adidasi care slabesc Fitness Step, care le ajuta pe doamne sa isi modeleze corpul cu ajutorul a 10 minute de mers pe jos cu acest model de adidasi.

Multe femei se plang de durerea de talpi si de picioare cauzate de tocurile inalte, asa ca le sfatuiesc sa lase pantofii eleganti macar 1 ora pe zi si sa foloseasca adidasii, deoarece in acest sezon toamna iarna 2011 – 2012 Nike a creat modele noi de adidasi pentru femei eleganti care sa le ajute sa fie elegante si atunci cand poarta adidasi.

In continuare m-am gandit sa va prezint cele mai noi modele de adidasi Nike pentru femei intr-o galerie foto, pentru a va putea face o parere buna despre acest sezon toamna iarna 2011 – 2012 Nike.

Daca ti-au placut informatiile oferite de echipa Vena.ro, Aboneaza-te la Newsletter pentru a fi primul care primeste noutatile zilei pe mail.