Reguli machiaj 2011-2012 Modele noi

reguli machiaj 2011 2012Reguli machiaj 2011-2012 Modele noi

Machiajul este unul dintre cele mai importante trucuri de infrumusetare ale femeilor. Cum nimeni nu poate fi perfect tehnologia make-up a creeat posibilitatea de a atinge perfectiunea.

Daca ne dorim sa avem un machiaj profesional, iar timpul si banii nu ne permit sa apelam de fiecare data la un make up artist, fiecare femeie trebuie sa stie cateva reguli de machiaj.

In sezonul 2011 – 2012 se poarta naturaletea, asa ca nu trebuie sa ne incarcam prea mult tenul cu fard, pentru ca senzatia va fi ca a unei papuse cu fata de portelan.

Reguli de machiaj 2011 – 2012

Pentru a avea un ten cat mai natural aveti nevoie de: un anticearcan, in cazul in care intampinati aceasta problema, fond de ten sau pudra preferata in sezonul cald, tus, rimel, si o trusa de fard cu culori cat mai naturale ca de exemplu bej, crem, auriu, alb care este folosit la interiorul pleoapei si un balsam de buze.

Cum trebuie aplicat fondul de ten?

Anticearcanul se utilizeaza in jurul ochilor inainte de a aplica fondul de ten sau pudra.

Pentru a fi distribuit uniform, fondul de ten ales cu o nuanta mai inchisa decat tenul vostru, trebuie sa utilizati o pensula pentru fond de ten. Aplicati pe fata in diferite parti fond de ten, iar cu ajutorul pensulei faceti miscari usoare si  drepte pentru ca pielea este foarte sensibila.

Fardul se aplica cu ajutorul pensulelor de diferite marimi, in functie de ce model de machiaj alegeti. Culoarea mai deschisa se aplica la coltul ochilor, iar culoarea cea mai inchisa la baza ochilui pentru a obtine un efect de marire a ochilor.

Aveti grija cum va dati cu tus. Daca nu aveti prea multa experienta va sfatuiesc sa aveti la indemana in betisor de ureche pentru a putea corecta imediat sau sa nu il mai folositi. Asezati-va mana pe un suport pentru a nu va tremura si trageti o linie subtire de tus. O puteti ingrosa dupa aceea in fuctie de cum doriti.

Va sfatuiesc sa folositi mascara/rimel din abundenta pentru a va defini cat mai bine genele si privirea. Puteti folosi si un intorcator de gene pentru intensificarea alungirii.

Aveti grija cand aplicati un balsam de buze sa nu fie din abundenta, pentru ca veti arata ca niste pitipoance.

Spor la treaba!