Cei mai frumosi pantofi ai sezonului rece

Noul sezon de moda toamna – iarna 2013 / 2014 a pus la incercare imaginatia designerilor, iar rezultatul a fost unul nemaipomenit. In materie de pantofi, acestia au lansat o gama foarte mare de modele pentru toate varstele si momentele zilei, fapt pentru care putem spune ca doamnele sunt foarte norocoase de aceasta data.

Avand in vedere ca vara tocmai a trecut, iar toamna deja si-a facut simtita prezenta prin temperaturile scazute din ultima perioada, trebuie sa renuntam la incaltamintea lejera cu care am fost obisnuite 3 luni de zile, si sa ne achizitionam noi modele de pantofi potriviti pentru sezonul rece.

Dupa o atenta supraveghere a noilor tendinte lansate la cunoscutul eveniment Fashion Week de la Milano, putem avea deja o preferinta in materie de pantofi. Pentru sezonul acesta, designerii au oferit pozitia de cei mai frumosi pantofi si anume modelelor de pantofi stiletto toamna 2013 .

Cum putem recunoaste aceste modele de pantofi?

Pantofii stiletto sunt renumiti pentru moda anilor ’60, au fost in pas cu moda ani de-a randul in perioada anilor 2000, iar de aceasta data designerii au scos in atentia publicului acest model de pantofi, datorita rafinamentului, feminitatii si senzualitatii femeii care ii poarta.

Modelele de pantofi stiletto pot fi recunoscuti foarte usor deoarece au varful ascutit sau putin rotunjit, tocul cu dimensiuni diferite de la 5 cm la 12 cm, insa foarte subtire, iar noile tendinte toamna iarna 2013 / 2014 aduc in atentia fashionistelor tocul rotund.