Cum sa iti pensezi sprancele fara durere

Cum sa iti pensezi sprancenele fara durereDe multe ori parul inestetic din zona sprancenelor crescut in multe directei ne deranjeaza fie ca suntem femei sau barbati, pentru ca mereu trebuie sa aratam bine.

Dupa cum stiti la inceput pensatul este foarte dureros, mai ales la barbati care pe cat de duri par pe atat de sensibili sunt.

Ma doare foarte tare cand ma pensez, lacrimez foarte mult si nu stiu ce sa mai fac, exista vreo solutie ca sa ameliorez durerea?

Pensat fara durere

Specialistii recomanda pentru ca pensatul  sprancenelor sa fie lipsit de lacrimari la smulgerea fiecarui fir de par sa incercarti cateva trucuri ieftine pe care le puteti aplica la dumneavoastra acasa.

Inainte cu 10 15 minute de a incepe sa te pensezi foloseste un cub de gheata pe care il vei aplica in zona dorita pentru ca are efect de amortire si durerea va fi ameliorata. Cand incepi sa te pensezi, apuca firul de par in sensul cresterii pentru ca radacina sa ramana nemiscata.

De asemenea, poti apasa cu degetul in jurul zonei in care te pensezi sau sa tii pielea intinsa. Va avea acelasi efect de amortire si durerea va fi ameliorata.

Daca nu functioneaza aceste metode, poti cere de la farmacie Lidocaina care este un anestezic local sub forma lichida sau de gel.

Nu uita ce e cel mai important, daca ai probleme cu sensibilitatea pielii, prinde cu penseta cate un singur fir de par, nu mai multe, pentru ca astfel risti sa simti o durere insuportabila.

Dupa finalizarea pensatului puteti aplica o crema cu efect de calmare in zona sprancenelor pentru a evita ca pielea dumneavoastra sa se irite.