Criza se simte si Online

Criza Criza Criza. In stanga si in dreapta se aude peste tot acest cuvant. Fiecare incearca sa faca orice sa “castige” ceva pe langa venitul lunar. Internetul este plin de oferte, concursuri etc. Multe dintre ele sunt fake’uri, adica incearca doar sa scoata bani de pe tine si sa le vizitezi site-ul pe cand tu vrei chiar sa castigi ceva daca se poate.

Din intamplare cautam si eu intr’o zi un astfel de site, am dat un search pe google si am descoperit un site super tare kissid.ro . La inceput nu prea mi-am facut mari sperante, mi-am facut cont asa de incercare, dar luna de luna am tot jucat si am inceput sa adun voturi. Ma gandeam ca atunci cand va fi sa comand un premiul nul voi primi!

GRESIT! dupa cateva luni cu ajutorul unor prieteni ale caror id de mess il aveam tot de pe acel site am strans cateva voturi si am putut sa imi comand un premiu. Sincer nu prea imi puneam sperante ca il voi primi. Pana intr’o zi cand ma suna cineva de la curier si ma cheama sa imi ridic premiul castigat pe kissid.ro am ramas surprins placut.

In cateva minute am fost acolo si mi-am ridicat premiul, am fost foarte fericit pentru ca in sfarsit am aflat un site care da premii pe bune, si pe langa premii mi-am facut o gramada de prieteni, iar statusul meu este altul in fiecare zi de unde atatea statusuri? tot de pe kissid.ro pentru ca au si o sectiune cu statusuri