iPhone 4s vs Samsung Galaxy Note

Tot mai des ma confrunt cu una din cele mai mari dileme pe care le am, oare care sa fie cel mai bun gadget aparut pe piata din Romania ? O sa va zic imediat despre ce telefoane este vorba.

Primul telefon este iPhone 4s, acesta se bucura de un real succes in intreaga lume, de aceea stau si ma gandesc daca poate fi ceea ce eu si multi ca mine isi doresc.

Detalii precum: iPhone 4s pret, greutate si asa mai departe nu sunt insa suficient de clare pentru a ma convinge sa aleg acest produs.

Chiar daca ma numar printre fanii Apple, am remarcat totusi un alt produs ce putem spune ca este in masura sa concureze cu iPhone 4S.

Acest telefon apartine familiei Samsung iar numele sau este Galaxy Note.  Chiar daca cele mai importante detalii precum: Samsung Galaxy Note pret, dimensiunea cardului, sistemul de operare si asa mai departe  sunt in egala masura cu cele de la Apple se pare ca Samsung are grija mai mult de clientii sai.

Raman totusi la ideea ca un lucru de calitate costa, dar astept cu nerabdare ideile si parerile voastre despre aceste 2 telefoane. Eu unul sunt inca indecis si sper ca hotararea mea sa fie printre cele mai bune atunci cand o sa doresc sa achizitionez un asemenea produs.