Ce coafuri sunt la moda ?

In cautarea unei coafuri am ajuns sa postez si acest articol, care dupa parerea mea este una din  preocuparile romanilor cu varste cumprinse intre 20 si 50 de ani. Felul in care iti sta parul a ajuns sa fie mai important decat rata la banca sau celelalte datoriii pe care le avem.

Orice roman, in special femeile uita de griji atunci cand vine vorba de frumusete. Acestea aleg diferite impletituri sau diverse modele de coafuri cat mai ciudate, important ca toate acestea adunate unei vestimentatii pe masura sa va reprezinte feminilitatea si faptul ca sunteti la moda.

O fi moda un factor asa de important in societate ? Sau este doar un simplu fenomen de snobism dezvoltat in mod excesiv in tara noastra. Pentru mine toti acesti creatori de moda si hairstyle sunt niste persoane ce stiu sa profite si cam atat, sunt sigur ca nimeni nu a facut o scoala sau macar un curs, dar pentru ei acest job circula prin vene si asta e important.

Faptul de a arata bine sunt sigur ca place tuturor, dar cat de departe esti in stare sa mergi pentru asa ceva ? Ma uit cu uimire pe strada si zaresc tinere domnisoare ce  realizeaza diferite coafuri doar pentru a iesi in evidenta… sa fie oare frumusetea din 2012 diferita de frumusetea de pe vreamea unora dintre noi ?