Ceahlaul – Dinamo online LIVE

Ceahlaul – Dinamo online LIVE

Ceahlaul are meci tare de tot pe teren propriu pentru ca de la ora 20:30 intalneste liderul din campionat, Dinamo Bucuresti, intr-un meci transmis in direct de Digisport dar si online LIVE pe www.vena.ro.

Daca va vine sa credeti, Ceahlaul este pe ultimul loc in ceea ce priveste punctele acumulate “sub pietricica”, doar 2 puncte au reusit moldovenii, in timp ce Dinamo este pe locul 3 ca rezultate in deplasare.La pariuri cotele releva ceea ce am spus eu mai sus si “cainii-rosii” sunt favoriti la victorie cu o cota de 1.65 in timp ce Piatra Neamt are 5.30.Deasemenea daca pariul dumneavoastra este X, cota este de 3.20 insa pronosticul meu este 2 solist.

Singurele rezultate multumitoare ale Ceahlaului au venit din deplasare unde au invins Vasluiul(2-1) si Petrolul(1-0) si reusind inca 4 egaluri per total.Cu aceste rezultate moldovenii sunt pe locu 13, in timp ce Dinamo are 22 de puncte si sunt lideri.Pot sa remarc ca dinamovistii nu au invins in acest sezon decat echipe mici, in rest au facut 0-0 cu Rapid desi au avut superioritate numerica 50 de minute, iar cu Vaslui au pierdut fara niciun drept de apel.

Dinamo se teme mai mult de vreme decat de adversar ! Dupa ce ninsorile si ploile au venit din senin peste Romania, sunt asteptate chiar si ninsori la ora partidei, fiind un adversar neasteptat de confruntat.

Urmareste Ceahlaul – Dinamo online LIVE pe www.vena.ro de la ora 20:30,un meci contand pentru etapa a 10-a a Ligii 1 la fotbal.