Malaga – Real Madrid online LIVE

Malaga – Real Madrid online LIVE pe 22 octombrie

Un meci interesant de sambata seara este confruntarea dintre Malaga – Real Madrid, o partida contand pentru etapa a 8-a a primei ligi din Spania, Primera Division.Acest meci se va desfasura pe stadionul La Rosaleda, care are o capacitate de aproximativ 29.000 de locuri, iar la ora partidei se asteapta ca toate locurile sa fie ocupate,mai ales ca va fi o confruntare a “titanilor”.

Malaga a cheltuit foarte mult in aceasta vara pe transferuri, cel mai notabil fiind Santi Cazorla, venit de la Villareal pentru 25 de milioane de euro care a si marcat 4 goluri in 6 meciuri jucate.Vedetele s-au regasit pe lista seicilor din Malaga, care l-au adus la echipa pe fostul jucator al lui Real Madrid sau Manchester United, Ruud van Nistelrooy.

Real Madrid se afla intr-o forma mai buna dupa startul mai putin reusit, iar in Champions League a invins fara drept de apel Olympique Lyon cu 4-0, totusi remarc neeficacitatea lui Ronaldo care nu a marcat aproape deloc in ultima luna.

La casele de pariuri, binenteles “galacticii” lui “The Special One” sunt favoriti cu o cota la victorie de 1.42(acesta fiind si pronosticul meu), la egal cota este de 4.15,  iar daca pe pariul dumneavoastra se regaseste 1 solist, cota este de 7.35.

Urmareste Malaga – Real Madrid online LIVE pe www.vena.ro, sambata de la ora 21:00, o partida contand pentru etapa a 8-a a Primerei Division.