Cupa Romaniei Timisoreana live 2011 2012

cupa romaniei 2011 2012Cupa Romaniei Timisoreana live 2011 2012

Una din cele mai mari competitii sportive ale Romaniei este chiar Cupa Romaniei Timisoreana la Fotbal. Editia din acest an a inceput deja, si am reusit sa vedem inca din saisprezecimi surprize la care nu ne-am fi asteptat.

Nu o sa vorbesc acum despre rezultate Cupa Romaniei 2011 – 2012 deoarece am ales un alt articol special pentru acest argument insa as dori sa va povestesc putin din trecutul acestei comepetitii.

In anul precedent castigatoarea a fost Steaua, care a jucat in finala impotriva lui Dinamo. Un meci destul de strans daca va amintiti dar si foarte spectaculos.

Pana nu demult Cupa Romaniei Timisoreana nu insemna mare lucru pentru echipele din capitala sau celelalte echipe mari ale Romaniei, dar in aceasta perioada avand in vedere faptul ca multe dintre ele nu mai au acelasi succes ca inainte, si echipele mari se bat pentru castigarea acestui trofeu.

Este una din cele mai usoare cai pentru a ajunge in Europa, nu ai nevoie decat de cateva victorii si te trezesti ca joci in Europa League alaturi de granzii Europei.

Tu cine crezi ca in acest an va reusi sa castige Cupa Romaniei 2011 2012 Timisoreana ? Eu as paria pe Fc Vaslui sau CFR Cluj .. dar tu ? Lasa’ne un comentariu pana pe data de 1 decembrie si toti cei care nimeresc numele echipei castigatoare vor fi premiati !