Barcelona – Vikt.Plzeň ONLINE LIVE

Barcelona – Vikt.Plzeň ONLINE LIVE

Viktoria Plzeň, una dintre principalele favorite la castigarea trofeului Uefa Champions League, intalneste pe teren propriu formatia ceha Viktoria Plzeň a carei cea mai mare perfomanta de la infiintarea ei, este castigarea Cupei Cehiei in 2010.

Extraterestii, asa cum sunt supramiti cei din Barcelona din cauza fotbalul spectaculor pe care il practica,  se afla pe pozitia intai in grupa H  Uefa Champions League, alaturi de AC Milan, Vikt Plzeň si BATE Borisov. In primul lor meci din aceasta grupa, cehii au incheiat meciul de pe teren propriu cu echipa BATE Borisov cu un scor de egalitate, 1-1. Ei au condus la pauza, insa nu si-au putut pastra avantajul. In cel de-al doilea meci, au avut o deplasare pe San Siro unde rosso-nerii s-au impus fara niciun dubiu cu scorul de 2-0.

In schimb, detinatoarea trofeului Champions League, Barcelona a inceput cu o remiza contra campionilor din Serie A, AC Milan, scor 2-2 pe Camp Nou. In cea de-a 2-a etapa, si-au zbrobit adversarii de la BATE Borisov in deplasare administrandu-le un 0-5 sec. Intre cele 2 echipe este o diferenta de la cer la pamant. Dovada in acest sens sunt si cotele de la casele de pariuri, Barcelona avand o cota de 1,05 la victorie, la egal este o cota de 13 iar o victorie a cehilor este cotata cu 25.

Barcelona are 11 meciuri in Champions League de cand nu a mai fost infranta pe teren propriu, ultima oara intamplandu-se pe 20 octombrie 2009 cand au fosti infranti de cei de la Rubin Kazan.formatia rusa Rubin Kazan. De atunci, extraterestii au castigat de 9 ori, celelalte 2 meciuri incheiandu-se la egalitate.

Pep Guardiola este ingrijorat de faptul ca echipa sa are probleme mari cu echipele mici. Tehnicianul Barcelonei este surprins de jocul cehilor caracerizndu-le ca fiind unul de buna calitate si tratand jocul cu maxima intensitate. Pronosticul meu pentru acest meci este ca primul gol se va inscrie pana in minutul 27,la o cota de 1,60.

Echipe probabile:

Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Thiago, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi, Villa

Plzeň: Čech; Rajtoral, Čišovský, Bystroň, Limberský; Horváth, Jiráček, Petržela, Kolář, Ďuriš; Bakoš