Cristiano Ronaldo poze si video euro 2012

Cristiano Ronaldo poze  si video euro 2012

Cristiano Ronaldo a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai acestui Campionat European desfasurat in Polonia si Ucraina. De-al lungul turneul el a marcat de 2 ori impotriva Olandei, incheiat scor 2-1 si odata in meciul cu Cehia(1-0) ,gol in ultimile 10 minute ale meciului. Portugalia lui Ronaldo a avut viata grea in grupe, multi au spus ca a fost “grupa mortii”, alaturi de Olanda, Germania si Danemarca.

In primul meci, Portugalia a jucat cu Germania, meci incheiat 1-0 pentru nemti, gol inscris de cine altul decat Mario Gomez in minutul 73.Al doilea meci a fost poate cel mai spectaculos meci al acestui European, 5 goluri cu surpriza Danemarca incheiat 3-2 pentru Cristiano Ronaldo & co. dar fara ca super-starul lui Real Madrid sa se afle pe lista marcatorilor. In ultimul meci, cu Olanda, era totul sau nimic: insa clasa lui Ronaldo a facut diferenta cu 2 goluri spectaculoase, fara ai da sperate lui Stekelenburg, portarul tarii lalelelor.

Foto: static.guim.co.uk

Asadar, Portugalia avea sa se califice in sferturi de pe a doua pozitie, insa intalneau aproape cel mai slab adversar posibil: Cehia lui Milan Baros. Fara mari probleme, Portugalia a invins, gol binenteles Cristiano Ronaldo cu o lovitura de cap superba.

In semifinale lusitanii nu au jucat deloc rau, impotriva echipei care avea sa castige si titlul: Spania, insa dupa ce in 120 de minute scorul a fost 0-0, Portugalia a fost invinsa dupa ce a ratat de 2 ori, iar Ronaldo desi s-a pus ca al 5-lea jucator pe lista, nu a mai apucat sa execute de la punctul cu var, iar Fabregas transforma si se califica in finala Spania, unde va intalni Italia.

Cristiano Ronaldo Video Euro 2012:

Iata mai jos, poze si imagini cu Ronaldo Euro 2012: