Biletul zilei 23 noiembrie 2011 – 23 11 2011

Biletul zilei 23 noiembrie 2011 – 23 11 2011

Pentru biletul zilei de 23 noiembrie 2011 am pregatit cateva pronosticuri pentru meciurile din fotbalul din UEFA Champions League dar si  tenisul de camp de la Turneul Campionilor de la Londra.

Cel mai spectaculos duel este cel dintre Milan si Barcelona, doua dintre fortele fotbalului mondial, cu foarte multe trofee cucerite atat pe plan intern cat si international. Este un duel al culuturii filozofice despre fotbal, pe de o parte stilul italian care de la castigarea Cupei Mondiale a nationalei din 2006 si triumful Milanului in finala din 2007 nu au mai iesit in evidenta foarte mult, iar pe de cealalta parte, acest “tiki-taka” inventat de Josep Guardiola care are un grup senzational in care s-au remarcat pentru cucerirea Balonului de Aur de anul treuct Messi,Xavi si Iniesta. Este foarte greu sa dai un pronostic la acest meci, in tur scorul a fost nedecis 2-2, iar din nou cred ca va fi un meci cu multe goluri, over 2.5 goluri !

Arsenal – Dortmund sau Robin van Persie vs Mario Gotze este un meci foarte atractiv si acesta pentru ca cele doua echipe au un stil asemanator, Jurgen Klopp, antrenorul campioanei germaniei copiind in mare masura jocul spectaculos al baietilor lui Wenger si ca filozofie se pot compara cu Barcelona. In tur meciul s-a incheiat 1-1, Perisic egaland in minutule de final pentru Borussia, iar rezultatele din cupele europene nu coincid cu cele din campionat pentru ca lotul nu este la fel de numeros si valoros in acelasi timp. Pentru calificarea in saisprezecimile UEFA Champions League, victoria este esentiala pentru acestea dar cred ca Arsenal se va impune deoarece vine dupa un meci mai lejer in timp ce Borussia a avut un meci foarte greu la Munchen. Cred ca Arsenal va castiga – cota 2.10

Ultimul turneu major de tenis din acest an este defapt si cel mai important,deoarece primii 8 jucatori din circuitul ATP care au obtinut cele mai multe puncte in anul 2011  s-au calificat pentru turneul ce se joaca pe suprafata de joc HARD.

Pronosticuri fotbal, UEFA Champions League:

Arsenal – Dortmund, pronostic 1-cota 2.10

Milan – Barcelona , pronostic over 2.5 goluri-cota 1.70

Leverkusen – Chelsea, pronostic 1x-cota 1.65

Marseille – Olympiakos, pronostic 1-cota 1.60

Pronosticuri tenis de camp, Turneul Campionilor de la Londra:

Andy Murray – Thomas Berdych, 1-cota 1.65

Novak Djokovic – David Ferer, 1-cota 1.30