Zurich – Vaslui online LIVE

Zurich – Vaslui online LIVE

Miercuri seara de la ora 20:00, meciul care poate duce pe Vasluiul in Primavara Europeana poate fi urmarit live pe PROTV, dar si  Zurich – Vaslui online pe www.vena.ro.

Vasluiul se afla pe locul 2 in grupa la cu 6 puncte si depinde de ea daca se califica mai departe, chiar si daca pierd, chiar daca se termina egal sau castiga, suna ciudat dar asa este ! Sanmartean Adailton si Temwangera vor fi concentrati la maxim pentru ca Vasluiul sa otina toate cele 3 puncte si astfel sa se califice mai departe in Primavara.

Click AICI pentru Zurich – Vaslui online LIVE !

Daca nu vor castiga, Vasluiul va sta si la mana meciului Lazio-Sporting Lisabona, pentru ca italienii au acelasi numar de puncte ca “galben-verzii” dar meciurile directe ii avantajeza pe baietii “dulaului” Viorel Hizo. Zurich – Vaslui online miercuri seara !

Pentru prima data in acest sezon de Europa League, Vasluiul este favorita la pariuri cu 2.35, desi au jucat pana acum cu Sparta Praga in Play-off, Lazio, Sporting si  Zurich. Valoarea si norocul si-a spus cuvantul si iata ca au acumulat 6 puncte .

Pronosticul meu, binenteles cu optimism maxim, Vaslui va castiga ! In tur scorul a fost 2-2 dupa rasturnari de scor, Zuric a deschis scorul, Vaslui a preluat conducerea la 2, iar elvetienii au egalat in inferioritate numerica.

Echipa probabila la Zurich – Vaslui online live:

Cerniauskas – Milanov, Balaur, Farkas, Milisavjlevici – Gladstone, Pavlovici – Buhaescu, Adailton, Sanmartean – Temwangera.

Urmareste Zurich – Vaslui live pe www.vena.ro miercuri seara de la ora 20:00 ! Hai baieti, hai Vaslui !