Cazare si obiective turistice in Viena

In cazul in care aveti in program e scurta calatorie la Viena va putem informa ca aceasta metropola este una din cele mai frumoase din  Europa. Acest oras poate fi o solutie pentru toate categoriile de persoane, incepand de la tinerii indragostiti pana la oamenii de afaceri.

In acest minunat oras precum Viena puteti gasi tot felul de magazine si centre comerciale gata sa va acapareze atentia. Va garantez ca aceste magazine nu sunt singurele obiective turistice Viena, muzeele, monumentele dar si operele ce te incanta cu muzica lui Mozart  sunt  desigur la mare cautare.

Iata care sutn cele mai frumoase obiective turistice pe care te sfatuim sa le vizitezi neaparat : Biblioteca Nationala Austriaca, Biserica Augustinilor, Biserica Fecioara Maria pe tarm, Biserica Sfantul Karl, Donauturm, Franziskanerplatz, Galeria de Arta Albertina, Josefsplatz, Karntner Strasse, Palatul Hofburg, Palatul Schönbrunn, Parcul Dunarii Viena, Prater, Scoala Spaniola de Calarie si asa mai departe.

Daca aceste obiective turistice nu sunt sufiecinte va recomandam o plimbare prin aceasta metropola pentru a putea vedea cu adevarat un oras modern. Plin de magazin de lux, de centre comerciale  dar si magazine de moda, baruri si cafenele. Nu trebuie sa cauti prea mult cazare Viena deoarece aceasta o gasesti la tot pasul.

Cele mai bune hotele sunt pregatite cu oferte greu de refuzat, ce cuprind un ghid turistic dar si o scurta prezentare a celor mai importante obiective turistice.