Lansarea unui nou trend: iPhone 5

Mult asteptata prezentare a celui mai important smartphone ( iPhone 5 ) de pana acum, a avut loc aseara in San Francisco, conform Zado.ro. Mii de ziaristi si milioane de oameni au asteptat cu “sufletul la gura” momentul in care directorul Apple, Tim Cook a prezentat cel mai nou si mai inovator smartphone: iPhone 5.

Chiar daca cu mult inainte de prezentarea oficiala a celor de la Apple, pe diverse site-uri au aparut nenumarate poze si supozitii despre cum va arata iPhone 5, oamenii si cumparatorii fideli ai produselor Apple au asteptat cu mare nerabdare momentul prezentarii smartphone-ului. Ca si la lansarile anterioare, cei de la Apple nu si-au dezamagit fanii, prezentarea fiind una cu un puternic impact asupra invitatilor, demonstrand ca nu degeaba sunt leaderi in acest domeniu. Cel mai asteptat moment a fost acela in care s-a vorbit despre componentele telefonului, despre costul si despre designul celui mai asteptat telefon: iPhone 5.


Inca o data Apple a demonstrat aseara ca sunt numarul 1 in lume, cu toate ca inainte de fiecare lansare s-au scurs anumite informatii din interiorul companiei, atat despre componentele telefonului cat si despre felul in care va arata iPhone 5. Marea supriza a fost in momentul in care a fost prezentat si aratat iPhone 5, deoarece majoritatea se asteptau sa arate exact ca si iPhone 4S, doar anumite componente sa fie modificate. Spre deosebire de iPhone 4S , displayul de la iPhone 5 este mult mai mare, iar oamenii au fost placut surprinsi de acest lucru.

Cu prezentarea de aseara, Apple a demonstrat ca indiferent de informatiile aflate inca din timp, produsele lor intotdeuna vor fi asteptate cu interes de toata lumea, iar Apple mereu va da trendul in materie de IT.