WWE Noaptea Campionilor Wrestling ONLINE Video

wwe noaptea campionilor wrestlingWWE Noaptea Campionilor Wrestling ONLINE Video

Citind pe sport.ro am aflat ca astazi 28 septembrie 2011 avem parte de o noapte senzationala deoarece avem parte de cele mai mari confruntari  din Wrestling.

Este vorba despre intalnirea tuturor campionilor din Wrestling cu centurile pe masa. Am inteles ca John Cena, Antonio del Rio dar si alti superstari sunt pregatiti sa participe la acest show numit Noaptea Campionilor.

Sunt curios sa imi dau cu parerea despre acest eveniment, va promit ca o sa urmaresc ce fac ale voastre superstaruri in Noaptea Campionilor Online.

Acest eveniment va fi prezentat pe postul de TV sport.ro si tin sa va anunt ca un show mai mare in Wrestling nu poate fi. In cazul in care ai alte intrebari in legatura cu acest eveniment te rugam sa ne contactezi la adresa noastra de mail contact@vena.ro.

In cazul in care esti fan wresting te rugam sa apesi pe butonul like si +1 pentru a trimite acest articol tuturor prietenilor din site-urile de socializare, noi asteptam parerile tale la sectiunea de comentarii in legatura cu acest eveniment.

Nu uita sa te abonezi la newslatter-ul nostru pentru a primi pe mail cele mai noi articole postate pe site-ul nostru.