World Trade Center 11 Septembrie 2001 – VIDEO

Atentate World Trade Center 11 Septembrie 2001 – VIDEO de acum 10 ani !

Imi amintesc cu neplacere de acest eveniment si tin minte ca eram un copil ca toti ceilalti si cautam sa ma uit la tv dar toate posturile tv erau pline cu stiri si informatii video despre aceste atentate. Imi amintesc cum cele 2 turnuri gemene erau lovite de catre 2 avioane iar la al 3lea  imi amintesc un sunet foarte mare plin de tipete alarme si zgomote.

O fi fost oare un film de groaza nu cred.. a fost chiar unul din cele mai mari atentate din lume. Iata ca dupa aproape 10 ani atacatorul a reusit sa fie prins si asasinat, dar momentan despre acest lucru nu o sa va vorbesc prea mult.

Am inteles ca in locul celor 2 turnuri va fi creat un tip de mini cartier iar unul dintre blocuri va fi cel mai inalt din tot continentul Americii. Mi se pare destul de frumoasa idea si sper ca lucrarile sa inceapa curand.

Am sa revin cu tot felul de imagini si de poze cu noul turn ce va fi construit in locul celor de la World Trade Center. Acum ca tot am reamintit de aceste evenimente neplacuta o sa va prezentam aceste video ce au traumatizat o lume intreaga.

Aici puteti gasi mai multe detalii si informatii despre atacul terorist la turnurile gemene.

Inca o data uram sincere condoleante familiilor iar noi nu putem spera decat ca aceste atacuri teroriste sa nu se mai repete niciodata.