Vremea la munte de Craciun si Revelion 2013 – 2014 – Prognoza meteo

Pentru cei care isi doresc o vacanta de Craciun sau de revelion pentru anul 2013 – 2014 la munte sau in strainatate unde partiile de ski sunt mult mai performate, meteorologii aduc vesti bune, deoarece in luna decembrie sunt anuntate precipitatii destul de bogate si un strat de zapada numai bun pentru schiat sau trasul cu sania.

In caz ca va doriti sa va petreceti sarbatorile de iarna in Romania si vreti sa stiti cum va fi vremea in luna decembrie si ianuarie, noi ne-am gandit sa va punem la dispozitie un scurt rezumat al meteorologilor.

Vremea si prognoza meteo in luna decembrie a anului 2013

Daca iarna ne-a luat prin surprindere in luna octombrie si am avut parte de cateva ninsori la munte si de temparaturi scazute, se pare ca in luna decembrie temperaturile vor fi la limita normala. Astfel, vom avea parte de temperaturi cuprinse intre -5 si 4 grade. 7

Zonele cele mai friguroase in aceasta luna s-au anuntat in Moldova si in Transilvania cu temperaturi cuprinse intre -5 si 1 grad Celsius.

imagini la munte de craciun

Cei din Banat si Crisana se pot astepta la temperaturi mai blande cuprinse intre -2 si 1 grad, iar cel mai fericiti se pot considera locuitorii din zona Olteniei si Maramuresului deoarece vor avea parte de temperaturi cuprinse intre -1 si 1 grad.

In muntenia se anunta o vreme cu temperaturi intre -3 si 2 grade, fapt pentru care se pot considera mai norocosi decat moldovenii care anul trecut au fost loviti de adevarate nameti de zapada care le-au acoperit casele.

Vremea la munte de Craciun 25 decembrie 2013

Cei care isi vor petrece Craciunul la munte, se vor bucura de cantitati de precipitatii peste limita normala, va ninge linistit si fara viscole. Temperaturile anuntate pentru ziua de 25 decembrie 2013 vor ajunge ziua pana la maxim 8 grade, iar noaptea pot cobori pana la aproximativ -20 de grade Celcius.