Lista concurente la Next Top Model – Sezonul 2 Online

Lista concurente la Next Top Model – Sezonul 2 Online

Dupa ce zilele trecute m-am amuzat copios pe seama unui video vazut la castingul realizat de cei de la Top Next Model iata ca in final avem lista completa a participantelor la acest nou show.

Numele sau este Next Top Model si este prezentat de Catalin Botezatu doar la Antena 1. In cazul in care anul trecut a fost singura fata la care nu se astepta nimeni, in acest an se pare ca fiecare fata are partea ei si fiecare merita sa fie aleasa noul Next Top Model by Catalin Botezatu.

Acum o sa va prezint lista completa cu concurentele de la Next Top Model.

1. Madalina
2. Irina
3. Karin
4. Gina
5. Iasmina
6. Flori
7. Miruna
8. Laura
9. Cristina
10. Simona
11. Denisa
12. Diana
13. Aida
14. Iulia
15. Iuliana
16. Sandra – concurenta surpriza  :D

Deocamdata eu nu stiu sa ma pronunt, deoarece nu am reusit sa vad care sunt toate partecipantele si cum arata ele exact, dar daca ar fi sa va intreb pe d-vs cine credeti ca ar fi castigatoarea din acest nou sezon, ce raspunsuri o sa imi oferiti ?

Eu astept cu nerabdare noul show pentru a vedea din nou fete frumoase, si poze de cea mai mare calitate realizate de cei mai buni fotografi din lume si nu numai.

Casele de moda de renume sunt gata sa le imbrace pe noile modele, asa ca, dupa cum vedeti … totul este pregatit asteptam ca show-ul sa inceapa !