Vaslui – Lazio online LIVE

Vaslui – Lazio online LIVE

FC Vaslui – Lazio, este cu siguranta meciul anului si nu cred ca doar atat, ci si cel mai important meci din istoria,mica cat e,  a Vasluiului,o echipa antrenata de “Dulaul” Viorel Hizo. Vasluiul este supriza placuta a acestor meciuri ce se disputa in grupele Europa League si de ce spun asta, pentru ca este prima participare europeana in grupe pentru “galben-verzi” si nu in ultimul rand a obtinut un 2-2  mare pe Olimpico, deasemenea a remizat cu Zurich acelasi scor dar a si castigat cu favorita grupei, cea care era foarte aproape sa devina formatia cu 10 partide si fara sa piarda niciuna daca nu ma insel.CLICK AICI PENTRU A VEDEA MECIUL LIVE VASLUILAZIO

Daca inaintea si dupa tragearea la sorti nimeni nu dadea nici o sansa formatiei din Vaslui, acum lucrurile stau exact invers si din aceste 2 meciuri soarta este in mana jucatorilor moldoveni.

Wesley este suspendat

Principalul om de gol al  moldovenilor, Wesley Lopes da Silva va lipsi din lotul “Dulaului”, dupa ce in meciul de la Lisabona cu Sporting a fost foarte violent si i-a dat un cap in figura unui adversar. Dupa acel meci, brazilianul a fost suspendat 4 etape si mai are de stat pe bara inca 3 meciuri: cu Lazio,Zurich si eventual, primul meci daca se califica in Primavara Europeana.


Variante pentru calificare

Principala varianta este sa castige primul meci cu Lazio, iar ultimul meci conteaza doar pentru coeficientul UEFA si probabil orgoliu, a doua varinta sa termine la egalitate 0-0 sau 1-1 cu Lazio si sa castige in ultimul meci la Zurich, dar exista si a treia,  ca Vaslui sa termine 0-0 sau 1-1 cu Lazio joi, Zurich sa fie invinsa de catre Sporting iar in ultima etapa Vaslui sa termine la egalitate cu Zurich iar Lazio sa fie invinsa de Sporting ca sa ii avantajeze golaverajul.

Cote si pronostic

Casele de pariuri da urmatoarele cote la aceasta partida: 3.20  cota pentru Vaslui, 2.20 pentru Lazio la victorie si 3.20 la egal. Probabil, “galben-verzii” vor fi avantajazti de conditiile meteo reci si ar putea sa castige la fel ca in meciul cu Sporting dintr-o neglijenta a adversarului.

Pronostic 1x, am in vedere faptul ca din toate meciurile europene,Vasluiul este neinvinsa pe propriul teren si a jucat cu urmatoarele adversare: Twente, Lille, AEK Atena, Sparta Praga, Slavia Praga, Sporting Lisabona, Zurich, Metalurg Ljepajas sau Nefchi Baku.

Meciul se va juca de la ora 22:05 pe stadionul din Piatra Neamt si va fi online LIVE pe www.vena.ro. CLICK AICI PENTRU LIVE