Gaz Metan – FC Vaslui online LIVE

Gaz Metan – FC Vaslui online LIVE 7 noiembrie 2011

Meciul de maine seara dintre Gaz Metan Medias si FC Vaslui va fi un meci echilibrat in care se vor intalni 2 echipe romanesti care au reprezentat seznoul acesta tricolorul romanesc in competitiile europene. Mediesenii au parasit UEFA Europa League dupa meciurile disputate cu formatia elvetiana Austria Viena in play-off.

Formatia antrenata de Viorel Hizo incanta cu prestatiile din grupele UEFA Euroa League, avand dupa 3 etape disputate 2 egaluri si o victorie. Chiar daca grupa este una de foc, cu formatii precum Sporting Lisabona, Lazio Roma sau FC Zurich, formatia romana are sansa de a se califica in 1/16-imi daca va castiga meciul de pe teren propriu contra formatiei italiene Lazio Roma, partida disputata pe 1 decembrie.

Antrenorul Cristian Pustai spera ca echipa lui sa profite de oboseala acumulata de moldoveni, ei avand un program destul de incarcat, jucand si in UEFA Europa League si in campionat : ” Vom avea din nou un meci foarte, foarte greu la Medias. Intalnim una din cele mai bune echipe din campionatul nostru, o echipa care joi a încantat pe toata lumea. O echipa care in deplasare are o linie de totul sau nimic. Din sase jocuri disputate în deplasare au trei victorii si trei infrangeri “.

La casele de pariuri, opinia profesionistilor este ca Vaslui este favorita, in ciuda faptului ca are o cota destul de mare si anume 2,20. Pentru un rezultat de egalitate este data o cota de 3,15, iar o victorie a gazdelor este cotata cu 3,25. Pronosticul meu este sa optati pentru un 2 solist, formatia antrenata de Viorel Hizo are moralul ridicat si vor cu orice  sa recupereze terenul fata de ocupantele podiumului.