Bate – Barcelona Online Live

Bate – Barcelona Online Live

De cele mai multe ori este foarte dificil sa fac o scurta descriere asupra celor ce urmeaza sa se intample intr-un meci de fotbal, coincidenta astazi si numele ma ajuta sa va zic care este castigatoarea.

In meciul dintre Bate – Barcelona Online o sa aveti parte de o singura echipa pe tener, dupa parerea mea si aceea va fi Barcelona. Chiar daca de cele mai multe ori se pot intampla surprize, la acest nivel si cu o echipa precum Barcelona nu reusesc sa imi dai seama daca pot fi produse surprize.

Speram totusi sa avem parte de un meci cu multe goluri intre Bate – Barcelona Online Live.

Acum ca tot veni vorba despre meci, cred ca a sosit momentul sa va aratam care sunt si cotele la pariuri pentru acest meci. Pentru o victorie realizata de catre Bate cota este de 21.00, pe masura asteptarilor zic eu.

In cazul in care sunteti de parere ca acest meci va avea la sfarsitul timpului regulamentar de joc un scor de egalitate atunci aveti o cota de 7.50 iar pentru victoria realizata de catre echipa Barcelonei aveti o cata de 1.14.

Urmareste Bate – Barcelona Online dar si Bate – Barcelona Online Live si nu uita sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit pentru a primi pe mail cele mai noi articole din sport.