Biletul zilei 20 noiembrie 2011 – 20 11 2011

Biletul zilei 20 noiembrie 2011 – 20 11 2011

Pentru biletul zilei de duminica 20 noiembrie am pregatit cateva meciuri interesante pe care am sa le joc si am sa mai propun alte meciuri, in caz ca nu va convin unele din ele.

Ceahlaul – Steaua. Ultima infruntare dintre cele doua echipe a fost cu un deznodamand surprinzator, pe atunci in Ghencea, Ceahlaul dadea lovitura si castiga cu 3-1 ! Sigur ca este foarte greu sa se repete acest lucru dar nu imposibil. Conditiile meteo sunt foarte grele si cred ca se va juca mai mult la intamplare,mai ales ca ros-albastrii au avut si multi jucatori la loturile nationale si unii din ei s-au putea sa nu dea acelasi randament, un exemplu este Cristi Tanase. Pronostic 1x-cota 1.80 !

FC Vaslui – Pandurii este un meci dedicat 100% pe cartea atacului, gorjenii avand un sistem 4-3-3 iar Vasluiul un 4-2-3-1 deja devenit clasic. Pe propriul teren in acest sezon galben-verzii stau foarte prost, undeva pe la mijlocul clasamentului si pierzand puncte cu Petrolul si Ceahlaul, doua echipe care au pornit cu sansa a doua. Abia astept sa vad acest meci pentru ca foarte multe echipe care au venit la Vaslui sa joace fotbal si nu sa stea cu fundul in poarta au oferit publicului foarte multe goluri si deobicei cu echipa gazda castigand. Pronostic – Vaslui castiga la cel putin 2 goluri- cota 2.50 !

Va propun si alte meciuri :

Juventus vs Palermo, 1

Chelsea vs Liverpool, over 2,5 goluri

Stuttgart vs Augsburg, 1

PSG vs Nancy, 1pauza/1final

Atletico Madrid vs Levante, 1