Atletico Madrid – Athletic Bilbao online LIVE

Atletico Madrid – Athletic Bilbao online LIVE

Finala Europa League va avea loc miercuri seara de la ora 21:45 pe stadionul National Arena din Bucuresti iar multa lume spune ca este unul dintre cele mai importante evenimente desfasurate la noi in tara in ultimii 20 de ani. Atletico Madrid – Athletic Bilbao LIVE poate fi urmarit si pe internet, meciul este si la TV pe PRO TV, televiziunea care acces la meciurile de Europa League.

Este un duel 100% spaniol iar suporterii au aterizat cu cateva zile inainte de eveniment, multi dintre ei pasnici, s-au intalnit la o bere in centrul capitalei. Dealtfel este greu sa se creeze violente intre fani deoarece intregul oras este foarte bine pazit de fortele de ordine.

Foto: libertatea.ro

Bilbao este echipa surprizelor in aceasta editie de Europa League dupa ce a trecut din grupa cu PSG, a eliminat Manchesterul lui Ferguson, Schalke 04 a lui Ciprian Marica, iar in semifinale a trecut de echipa portugheza Sporting Lisabona.

Atletico Madrid a jucat si acum 2 ani finala pe care a si castigato la Hamburg, atunci Forlan era unul dintre oamenii decisivi ai madrilenilor.Echipa are in Spania   foarte multi suporteri, practic isi pot umili adversarii de la Real daca vor castiga trofeul, Realul stim bine nu a mai castigat un trofeu european din 2002 cand Zidane si Figo faceau legea.

CLICK AICI PENTRU FINALA EUROPA LEAGUE ATLETICO MADRID – ATHLETIC BILBAO LIVE