Finala Cupa Africii pe Natiuni online live

Finala Cupa Africii pe Natiuni online live

Finala Cupa Africii pe Natiuni este  duminica seara de la ora 21:00 si va avea loc la Libreville, capitala statului Gabon  si se vor intalni doua formatii care surprinzator nu se afla din nordul Africii. Coasta de Fildes – Zambia LIVE se anunta un meci foarte interesant, ivorienii sau “elefantii” cum sunt ei cunoscuti erau favoriti la castigarea trofeului inca dinaintea startului acestui turneu, avand o cota de 2.50.

Zambia este surpriza placuta a acestei editii de Cupa Africii eliminand pe rand: in sferturi Sudanul cu 3-0 si Ghana in semifinale, surprinzator cu 1-0.

Casele de pariuri da urmatoarele cote la meciul Coasta de Fildes – Zambia online: 1.53; 3.75;7.00. Sub 2,5 goluri pare sa fie cel mai des mizat la aceasta finala deoarece cota este de 1.53, atat cat au si ivorienii la victorie. Cele mai cautate cote sunt si scorul corect, 1-0 cu 4.50 si 2-0 cu 5.50 par sa fie preferintele bookmakerilor.

Foto: qmagazine.ro

Sambata la ora 21:00 se joaca si finala mica, Ghana – Mali LIVE. Ghana surprinzator, nu a putut trece de Zambia desi era data ca favorita in acel meci, deasemenea ghanezii erau dati ca pretendentii numarul doi la castigarea trofeului,dar nu pot obtine in 2012 decat bronzul daca vor castiga cu Mali, echipa lui Seydou Keita, jucator la FC Barcelona.

Cote la pariuri pentru Ghana – Mali online: 2.00; 3.20; 4.00. Scorul de 1-1 pare sa fie cel mai des cautat la cest meci pentru cota de 6.50.