Uratura scurta pentru Copii Mici

Cu mic cu mare, am inceput sa ne pregatim uraturile pentru bunici, parinti, vecini dar si sefi si colegi de munca sau de scoala. Iata ca de aceasta data venim cu o uratura ce va ajuta copiii mici sa o poata memora intr-un timp foarte scurt. De cele mai multe ori uraturile cu cat sunt mai lungi si mai bogate aduc profituri materiale mai mari, dar decat sa nu stim deloc e de preferat sa stim o uratura cat de mica sau cel putin copilul dumneavoastra sa cunoasta o uratura scurta.

Noi am ales o uratura scurta dedicata tuturor copiilor mici care doresc sa le ureze un an mai bun parintilor, bunicilor profesorilor si nu numai. Iata uratura noastra scurta pentru copii mici.

Plugusor mititel
Cu rotitele de fier,
Nu ca plugul lui Tarâta
Tras de zece pui de mâta.
Unul lung si unul scurt
Da-mi colacul ca ma duc.
Dati-ne, boieri, dati-ne
Câte-o paraluta
Sa ne facem câte-o basmaluta;
Dati-ne câte-un covrig
Ca ne ia naiba de frig;
Ca si tata când traia
Tare mult ne mai dadea.
Hai hai!

Ce parere aveti despre aceasta uratura pentru copii mici ? In cazul in care aveti la dispozitie alte uraturi mai elaborate dar totodata usor de memorat, puteti lasa un coment cu uratura voastra. Multi dintre vizitatorii nostri sunt dornici sa descopere datini si obiceiuri din mai multe zone ale tarii dar si uraturile folosite in mai multe orase si sate din Romania.

Nu uitati ca traditiile trebuie pastrate cat mai mult, motiv pentru care o sa continuam sa publicam cat mai multe uraturi pentru copii mici, uraturi scurte dar si uraturi amuzante si hazlii pentru a avea o gama larga de uraturi de unde alege.