Statusuri si citate pentru noaptea de Halloween

Cu siguranta, fiecare dintre noi ne dorim sa gasim cel mai tare status de Halloween pe care sa il postam pe Messenger sau pe Facebook pentru a strange cat mai multe Like-uri, dar si cu ajutorul carora sa reusim sa ii speriem pe prieteni.

Avand in vedere ca mai sunt aproximativ 2 saptamani pana in noaptea de 31 octombrie, in care sarbatorim Halloween, multi dintre noi ne gandim la costume de Halloween, decoratiuni pentru casa, dar si idei, mesaje si statusuri pe care sa le publicam in acea zi.

Multi dintre noi vrem sa avem un sts original, cu care sa ne mandrim, dar care sa provoace multe discutii. De asemenea, puteti realiza intre prieteni un concurs in care cel mai bun status va castiga un premiu ales de voi.

Daca imaginatia nu va ajuta si nu sunteti un bun compozitor de versuri, noi ne-am gandit la acest lucru si va venim in ajutor cu cele mai tari statusuri si citate pe care sa le puteti posta in noaptea de Halloween.

Cele mai tari statusuri pentru Halloween – Top 10 sts pentru messenger 

 1. O sa ma costumez in cel mai urat cosmar al tau si am sa te bantui toata noaptea ca o fantoma de care nu mai poti scapa!
 2. In aceasta noapte de Halloween te invit in oras, pentru a bea sange si a manca carne calda. Vino fara teama in cimitirul numarul 13. Happy Halloween!
 3. Atunci cand vrajitoarile zboara pe maturi si pisicile negre sunt vazute, cand se aud rasate si soapte in noaptea, sa stii ca se apropie noaptea de Halloween.
 4. Iti doresc ca in noaptea de Halloween toate spiritele rele sa iti fie alaturi si sa iti de-a fiori de teama.
 5. Este timpul pentru dovleci zambareti si pisici negre, fantome, vampiri si palarii de vrajitori. Scary Halloween!
 6. Umbre vechi de mii de ani peste pamant iarasi vin ,
  Voci sumbre din copaci ne soptesc :”In noaptea asta e Halloween !”
 7. Nimic nu se compara cu o noapte luminata de luna in vreme de Halloween. In aceasta noapte fatala , cerul vaduvit de stele se lamenteaza intunecat si neclintit.Culorile sumbre ale amenintatoarelor , negrelor paduri sunt brusc iluminate de aparitia lunii pline.
 8. Orice bunica pretinde ca nu stie cine se ascunde sub masca infricosatoare de Halloween a nepotilor.
 9. Sunt cel mai groaznic cosmar al tau …. nu ma deranja ca te Bantui !!!
 10. Happy Halloween !!! doar in visele tale  bu-hu-hu !!!

Sper ca ti-au placut propunerile noastre legate de statusuri de Halloween pentru Messenger, Faceebook sau Twitter, iar daca ti-au fost de folos nu uita sa lasi un comentariu cu parerile tale.