Metode de Copiat pentru Examene si Lucrari

Dupa cum bine stiti acusi incepe scoala si banuiesc ca aveti nevoie de Metode de Copiat pentru Examene si Lucrari. De aceea am sa va prezint cateva metode de copiat din propria mea experienta.

Pentru inceput am sa va zic metodele de copiat traditionale cum ar fi biletelul in buzunar sau sub foaie, dar stiu ca nu asa ceva va intereseaza, ci ceva mult mai interesant.

Pentru inceput am sa va prezint metoda ” imprimanta “. Aceasta metoda de copiat ar fi urmatoarea, scrieti textul pe care doriti sa il copiati pe calculator iar apoi cu ajutorul unei imprimante trageti pe o foaie de caiet A4 textul dorit de d-vs. Lucrul cel mai important in aceasta metoda de copiat ar fi culoarea textului, in mod evident trebuie sa fie un gri deschis deoarece un negru simplu poate fi remarcat mult mai usor.

Pentru cei care detin un telefon mobil mai performant exista modalitatea fotografiei al textului pe care doriti sa il copiati. Faceti o poza la pagina d-vs de carte sau de caiet, daca e posibil fara blitz. Dupa care in timpul lucrarii sau a examenului puteti folosi telefonul  cu ajutorul optiunii ZOOM sa mariti textul si sa copiati fara nici o grija.

Alte metode de copiat ar fi ciasul cu text si handsfree. Aceste metode sa zicem ca ar costa ceva mai mult, dar in cazul in care doriti o nota mare la un examen sau o lucrare ar merita efortul.

Deocamdata acestea ar fi metodele de copiat pe care le stiu. Daca voi stiti alte metode de copiat va rugam sa ne lasati mai jos la sectiunea de comentarii metodele d-vs de copiat.