Cum imi sterg contul de pe Facebook ? VIDEO

Cum imi sterg contul de pe Facebook ? VIDEO

Stiu ca va intereseaza cum se sterge un cont de pe Facebook, dar in primul rand ar trebui sa vorbim de ce se intampla acest lucru. Sa fie oare avalansa de cocalari veniti  pe Facebook ?  Eu zic ca asa e, am vazut cum sute de fete si baieti au numele cu smecherul sau barosanu si asa mai departe.

Cred ca o sa apelez si eu la aceasta aplicatie si o sa sterg si eu contul meu de Facebook si o sa devin un “client” fidel al celor de la GOOGLE PLUS si nu de alta dar pana o sa ajunga cei de pe Facebook sa aibe invitatii o sa mai dureze ceva timp. Eu cred ca aceasta ar fi printre cele mai usoare metode de a inchide contul tau de facebook definiti.

In primul rand din cele spuse de presa mondiala, am auzit ca cei de la facebook ar vinde informatii legate de date, nume si adrese de mail. Gest urat zic eu, dar poate Google plus nu o sa faca asa ceva.

Iata ca am pregatit un video ce va arata cum se sterge un cont de Facebook !

Daca consideri ca acest articol despre cum sa stergi un cont de pe Facebook a fost suficient de bun pentru tine te rugam sa apesi pe butonul like sau +1 pentru a trimite aceasta informatii tuturor prietenilor din lista ta. Nu uita ca poti primi direct pe mail cele mai noi articole doar daca te abonezi la RSS FEED-ul nostru gratuit.