Urari de Sfintii Petru si Pavel

Astazi tinem sa uram tutoror ce poarta numele de Petru si Pavel un sincer la multi ani. Trebuie sa ne amintim ca astazi se sarbatoreste  Sfintele Petru si Pavel.

Chiar daca este o simpla zi de miercuri sunt sigur ca multi dintre voi ce poarta asemenea nume este pregatit sa intampline  urarile voastre calduroase si spuse din suflet.

Eu tin sa urez Iubitei mele  Paula, un calduros la multi ani multa sanatatate, multe impliniri si voie buna. De asemenea si voi puteti sa faceti acest lucru de fiecare data cand va amintiti ca aveti in familie un asemenea sarbatorit.

Chiar daca cadoul nu este mereu asteptat nu ar strica sa faceti o surpriza persoanei ce isi serbeaza onomastica.

Momentan sugestiile noastre cu urari de Sfintii Petru si Pavel se incheie aici. Sa nu ii uitam nici pe cei ce poarta nume derivate precum Petre, Petrica, Petrisor, Petrus, Petrut, Petruta, Paul, Paula, Paulina pentru ca astazi este si ziua lor si merita sa fie si ei sarbatoriti alaturi de ceilalti.

Printre artistii Romaniei astazi putem sarbatori onomastica Paulei Seling, Pavel Bartos dar si multi ani. Un sincer la multi ani le transmitem si lor si poate macar astazi sa ne incante si eu cu ceva mai multa pozitivitate si respect.