Robotzi Sezonul 2 Episodul 1 Online S02Ep1 – Onomastica

robotzi sezonul 2Robotzi Sezonu 2 Episodul 1 Online S02Ep1 – Onomastica

Iata ca momentul mult asteptat a sosit, se pare ca noul sezon Robotzi a inceput si este gata sa faca din nou furori pe internet. Primul episod din sezonul 2 este “Onomastica”.

In Robotzi Sezonu 2 Episodul 1 Online puteti vedea cum cei 2 robotzei se cintesc cu o sticla de vin tipic romaneasca si sunt gata sa petreaca toata noaptea. Mi se pare mie sau acest episod este inspirat din filmul “Marea Mahmureala” acolo unde dupa o asemenea betie se uita unde si ce sa facut.

Nu o sa va dam prea multe detalii despre Robotzi Sezonu 2 Episodul 1 Online S02Ep1 deoarece o sa va lasam sa ii descoperiti singuri pe mai vechi vostri prieteni. Stiu ca va fost dor de ei, de aceea va las sa ii urmariti in noul Sezon cu cel mai nou  episod “Onomastica”.

VEZI VIDEO AICI : Robotzi Sezonul 2 Episodul 1

Acum ca tot ati urmarit Robotzi Sezonul 2 Episodul 1 Online S02Ep1 – Onomastica va rugam sa ne spuneti ce parere aveti despre primul episod ? Credeti ca exista diferente intre primul sezon si sezonul 2 ? Sunt la fel de buni ca in primul sezon sau nu ?

Acesta este primul espido Robotzi Sezonul 2 Episodul 1 Online S02Ep1 – Onomastica in cazul in care doriti sa primiti pe mail mai multe episoade gratuit nu uitati sa va abonati la newslatter-ul nostru gratuit !