iPhone 4 de vanzare – Pret Ieftin – Nou & Second Hand

iPhone 4 de vanzare – Pret Ieftin Orange – Nou & Second Hand

Citind pe internet, ultimele stiri postari si asa mai departe.. mai marii bloggeri precum Sorin Chiriac is scoate la vanzare un iPhone 4. Destul de interesanta idea zic eu doar ca sunt anumite riscuri din partea cumparatorului.

Nu o sa intru in detalii dar cu siguranta atunci cand gasesti un iPhone 4 de vanzare la un pret ieftin , nou sau second hand stai bine si te gandesti daca se merita Nu stiu sa va zic exact care este pretul pentru un iPhone 4 in magazin deoarece momentan sau pardon de o perioada indelungata nu sunt in Romania, asadar pot vorbi ce se intampla in restul Europei dar nu Romania.

De exempre un iPhone 4 aici ajunge in jurul cifrei de 500, 550 euro dar acesta este nou si are si garantie vreo 2 ani. Fain nu ? Am inteles ca cele mai bune oferte ar fi la Orange, asa ca va provoc sa dati o fuga pana la magazin si sa imi ziceti si mie care este pretul unui iPhone la Orange.

Momentan sunt de parere ca lucrul nou, nou ramane.. dar fiecare e liber sa gandeasca si sa faca asa cum doreste. Eu nu detin nici un iphone 4 de vanzare la un pret ieftin nici nou dar nici second hand, asa ca nu o sa va fiu de ajutor prea mult decat cu un simplu sfat.

Cautati pe ebay.com sau alte site-uri ce vand online asemenea produse precum un iphone 4 nou sau second hand si asa o sa stiti ca totul este sigur si ca produsul este de cea mai buna calitate.