Orange – Concurs laptop Toshiba

Orange – Concurs laptop Toshiba

In cursul zilei de azi am primit un mesaj pe telefonul propriu care suna cam asa: “Castiga un Laptop Toshiba la un nou concurs distractiv din Chat. Trimite LAP prin SMS la 366 si profita de tariful special – 1cent SMS, pana la 31 august.”

Sa fie oare acele concursuri care se castiga mii de euro si sa da un premiu de cateva sute !? Eu cam asa cred, nu am incercat si nici nu cred ca o sa incerc asemena concursuri deoarece mi se par o porcarie, tin sa mentionez ca asta este parerea mea personala.

Spre deosebire de celelalte firme , cei de la Orange au o gama variata de oferte si cred ca acest concurs poate sa prinda destul de bine. Poate ca premiul ar fi trebui sa fie un telefon sau poate un abonament nelimitat cu 3 prieteni, cred ca era ceva mult mai convenabil decat un concurs cu Laptop Toshiba.

Indiferent de parerea mea, voi sunteti liberi sa faceti ceea ce credeti mai bine. Oricine e liber sa aleaga si sa faca ce vrea, eu toti va atrag atentia ca aceste concursuri niciodata nu o sa fie prea generoase si nimic nu se gastiga foarte usor, mai ales cand e vorba de un laptop Toshiba sau de alte premii de valoare.

Daca a mai fost careva dintre voi contactat de cei de la Orange in legatura cu acest concurs va rugam sa ne lasati un mesaj la sectiunea de comentarii pentru a putea vedea cam care este procentajul lor de investigare. Credeti ca premiul chiar va fi acordat este un concurs ca toate celelalte unde premiile sunt doar un vis frumos ?