Tendinte decoratiuni de Craciun 2013

Emotiile inainte de sarbatorile de iarna ne-au cuprins pe toti si suntem in cautatere de caudouri pentru cei dragi, dar si care sunt noile tendinte in materie de decoratiuni pentru Craciun 2013.

Fie ca esti o persoana care iubeste stilul clasic sau cel modern in ceea ce priveste designeul de interior, orice casa in preajma sarbatorilor se umple de caldura si bucurie atunci cand instalam bradul si decoram casa cu tot felul de accesorii pentru Craciun.

Daca vreti sa fiti in tendinte trebuie sa stiti ca anul aceasta pentru Craciun designerii de interior au promovat 3 trenduri si anume stilul traditional in care optati sa impodobiti bradul si casa in culori alb-verde sau alb-rosu, stilul glamour in care optati sa decorati casa cu tot felul de fotografii si accesorii inventive cu sclipici si fundite sau stilul eco desemnat de decoratiuni si brazi din hartie si obiecte reciclate.

decoratiuni brazi de craciun 2013

In cazul in care iubiti culorile, iar livingul dumneavoastra este decorat in stil modern in care predomina culorile de alb, crem si negru, de Craciun 2013 puteti sa ii dati putina culoare cu ajutorul decoratiunilor de Craciun. Va sugeram sa optati pentru decoratiuni roz, care sunt la mare cautare in acest an, verde – rosu si violetul in combinatie cu auriu sau argintiu.

Pentru cei care au un mobilier mai clasic pentru a nu incarca prea mult incaparea optati pentru un brad intr-o singura culoare, de preferat rosu sau argintiu, insa cumparatati decoratiuni de Craciun 2013 de diferite texturi si forme pentru un plus de culoare.