Trasee Bucuresti Predeal – Rute alternative

Acum pe timpul rece toata lumea se duce la munte la Predea. Este unul din cele mai frumoase locuri din Romania si nu numai, iar acest lucru ii face pe turisti sa se duca intr-un numar cat mai mare. Singura problema in Romania este traficul, aglomeratiile si timpul pierdut asteptand sa se elibereze vreo strada.

Iata ca ne gandim sa va oferim ceva trasee Bucuresti Predeal mult mai scurte si mult mai libere decat cele de obicei. Pana nu de mult nu vroiam sa aud de asemenea trasee dar odata incercate am remarcat ca sunt chiar o cale de salvare.

Timpul pierdut pe drum poate sa va oboseasca si poate sa va faca sa va simtit nu tocmai bine. De aceea va rugam sa luati in considerare si urmatoarele trasee oferite de catre echipa noastra.

Sa speram ca aceste trasee Bucuresti Predeal sa va fie de ajutor, chiar daca ocoliti sau drumul nu este chiar perfect puteti sa economisiti timp, bani la benzina si foarte multi nervi.

Bucuresti – Ploiesti – Predeal

Drumul spre predeal poate fi mai lung ca de la Bucuresti la Iasi, de aceea noi credem ca ar fi mai bine sa va echipati bine cu pastile de dureri de cap si apoi sa porniti la drum.

Cam acestea au fost cele mai importante trasee Bucuresti Predeal. Va uram calatorie placuta si multa distractie la Predeal.