Suedia – Olanda online LIVE 11 octombrie

 Suedia – Olanda online LIVE

Suedia intalneste selectionata Olandei pe teren propriu, meci care conteaza pentru ultima etapa in cadrul grupelor  ale Preliminariilor Campionatului European din Polonia si Ucraina ce se va desfasura vara viitoare. Urmareste Suedia – Olanda Online LIVE pe www.vena.ro !

In etapa trecuta, Suedia a avut o deplasare destul de grea, la vecinii lor finlandezi. Acestia au castigat cu scorul de 1-2, inscriind primul gol inca din minutul 8 prin Larsson. Imediat dupa pauza si-au marit avantajul prin golul marcat de Olsson. Pentru gazde a marcat Toivio in minutul 73.

Olandezii au castigat meciul de pe teren propriu contra Moldovei. Toti ne asteptam sa fie un meci cu multe goluri, avand in vedere ca Olandei este in mare forma. Meciul s-a terminat cu scorul de 1-0, golul gazdelor fiind inscris de Huntelaar in minutul 40.

In ultimele trei dueluri dintre Suedia si Olanda s-au inscris mai multe de 3 goluri. Asadar, tind sa cred ca si astazi va fi la fel. Olandezii au aratat ca au mare pofta de goluri, inscriind cu San Marino nu mai putin de 11 goluri, in timp de suedezii au marcat 5 goluri.

Pe baza ca olandezii vor avea ambitia sa termine campania de calificare cu procentaj 100%, iar  pentru suedezi e doar un meci de vacanta/palmares, potul meu este Olanda solist la o cota de 2,55.

Primul 11 ale celor 2 echipe:

SUEDIA: Isaksson, Lustig, Mellberg, Majstorovic, Olsson, Larsson, R. Elm, Kallstrom, Wilhelmsson, Elmander, Toivonen.

OLANDA: Vorm, Van der Wiel, Bruma, Mathijsen, Pieters, Van Bommel, Strootman, Van Persie, Van der Vaart, Kuyt, Huntelaar.