Romania – Uruguay online LIVE

Romania – Uruguay online LIVE 29 februarie 2012

Un meci care tricolorii trebuie sa arate ca au valoare inaintea preliminariilor Campionatului Mondial din Brazilia, Romania – Uruguay LIVE este miercuri seara de la ora 20:30 aici pe site.

Romania va avea un meci foarte greu, Uruguayul este campioana en-titre a Americii de Sud spulberand brazilia si Argentina, doua echipe care totusi au jucatori de valoare, iar Uruguayul se mandreste si cu prezenta in careul de asi la Campionatul Mondial din Africa de Sud, terminand pe locul 4 fiind invinsi de Germania in finala mica iar in semifinale la Olanda.

Tricolorii nu se vor pe capitanul Razvan Rat, care desi fusese anuntat ca va fi prezent in lotul largit, V. Piturca s-a razgandit si la chemat pe jucatorul Universitatii Cluj, Grecu, iar Mutu are cele mai mari sanse sa tina banderola pe brat.

Foto: bucurestifm.ro

Cote pentru Romania – Uruguay online:

Cotele la pariuri sunt aproape echilibrate, Romania cota 2.85 iar Uruguayul 2.55, egalul cota 3.10 conform agentiei Casapariurilor. Parerea mea ca va conta faptul ca spectatorii vor fi intr-un numar foarte mic la stadion, iar ca un pronostic, as merge mai degraba pe un x2 (cota 1.37) deoarece nici Chivu, Rat, Banel sau Sanmartean nu fac parte din lot.

Urmareste miercuri seara de la ora 20:30 Romania – Uruguay LIVE pentru a urmari un meci interesant, echipa care se afla peste Brazilia si Argentina in America de Sud vine pe National Arena.