Pronosticuri Cupa Romaniei 20 septembrie 2011 – 20.09.2011

Cupa Romaniei 20 septembrie 2011 – 20.09.2011

Marti v-a avea loc prima zi a meciurilor din Cupa Romaniei la fotbal , in faza saisprezecimilor, meciurile jucandu-se intr-o singura mansa ceea ce va face ca echipele sa dea totul sau nimic.

Astazi se vor disputa 4 meciuri, cu echipe binenteles dezechilibrate, pentru ca suntem intr-o faza inferioara, saisprezecimi.Sunt 4 echipe  care se afla in liga1 se vor infrunta azi, respectiv maine: Petrolul-Concordia si CFR-Astra, acestea fiind meciurile mai echilibrate.

Voi da cateva informatii si pronosticuri despre aceste meciuri si sper, ca daca voi le-ati ales pentru un bilet,sa si iasa.

Otelul Galati – Oltchim Rm Valcea.Campioana Romaniei vine dupa un rezultat bun la Sibiu cu Vointa 1-0, dar a avut in decurs de 8 zile, 3 meciuri, unul chiar la Basel, acesta fiind un dezavantaj,pentru ca v-a aparea oboseala si chiar accidentari.Un pronostic bun ar fi ca se marcheaza sub 2,5 goluri, un argument ar fi ca cei de la  Otelul nu vor alinia cel mai bun ’11’ si vor lasa pe cei mai tineri sa joace.

Petrolul-Concordia Chiajna. Ploiestenii vin dupa un rezultat negativ, 1-0 cu Brasovul si asa cum a declarat chiar antrenorul Rachita vor aparea cu siguranta noi mutari in formula de start, iar Concordia e o echipa bunicia reusind cateva surprize: egaluri cu Otelul si U Cluj. Este un meci in care orice se poate intampla, mizez pe un x2.

FC Brasov-FCM Bacau. Brasovul are echipa buna, are jucatori foarte buni in lot: Chipciu este cel mai relevant exemplu, are si rezultate bune reusite in prima divizie, chiar 1-1 la Bucuresti cu Rapidul. De cealalta parte, FCM se afla in divizia a doua si ar putea sa spere la o calificare mai departe, avand in vedere ca au unul din loturile bune ligii acesteia. Pronostic: over 2,5 goluri

GM Severin-CS Mioveni va fi un meci echilibrat, dar sa nu uitam ca la pitesteni sunt cativa jucatori buni si cu experienta: Nicolae Dica, Adrian Neaga, Andrei Margaritescu. Pronosticul meu pentru acest meci este 2 solist