Statusuri de Dor de persoana iubita – El si Ea

Statusuri de Dor de persoana iubita – El si Ea

Dorul este un sentiment greu de definit. El nu e numai gandirea cu placere la fiinta iubita, dar departata; nu e numai simtirea unei necesitati de a fi cu ca; nu e nici numai transfigurarea chipului ei, datorita distantei si trebuintei de ea.

De obicei, dorul de o persoana vine dupa o relatie mai indelungata,de luni, poate ani de zile sau cand prietenul/prietena tau/ta este plecat/a in alta tara sau locuieste in alt oras, la mare departare.

Dorul poate veni si dupa ce ai avut o relatie, iar tu mai ai aceleasi sentimente ca si inainte,cand erati impreuna cu respectivul, dar nu stii cum sa-l faci sa se intoarca la tine, sau de cele mai multe ori te temi sa ii spui din diferite motive: ori are alta partenera sau nu poti sa ii spui pentru ca nu stii daca o sa reactioneze cum tu visezi.

Statusuri de dor de persoana iubita:

1.Oare de ce poti sa fii atit de oarba …….. si nu te uiti jur cind eu te iubesc dar tu nici nu ei in seama ceia ce fac eu

2.Mi-e dor de tine Puishor foarte mult

3.Mi-e dor de tine imi lipseste zambetul tau, mi-e dor de sufletu tau de inger bun.

4.Daca mi-ar spune cineva,ce as alege dintre viatza si tine…as alege viatza..dar tu suparat ai pleca nestiind ca viatza mea esti TU!!…TE IUBESC

5.Intoarcete….mi-e dor de tine!!!