Se se poarta in aceasta vara ?

Una din intrebarile cele mai des intalnite este  ” ce se poarta in aceasta vara ” ? Cu siguranta moda este un fenomen foarte schimbator, iar pentru a fi in pas cu moda ai nevoie in primul rand de o situatie financiara pe masura si o silueta ce sa iti poata permite achizitionarea oricarui model de rochie, pantalon sau bluza.

Totusi creatorii de moda au expus pentru perioada calda acestui an diverse modele cu rochite fete, accesorii cat mai viu colorate si elemente vestimentare cu nuante inclinate spre verde, portocaliu si rosu.

Stilul clasic exista si va ramane pentru totdeauna, dar pentru a fi in pas cu moda ai nevoie de o schimbare ce ar trebui sa fie realizata cat mai curand in cazul in care nu vrei sa ramai in urma trendului.

foto: egirl.ro

In aceasta vara va recomandam sa achizitionati palariile cat mai mari insotite de o geanta plic sau chiar  un simplu portofel. Nu trebuie neglijat nici incaltamintea, deoarece asa cum bine stiti acest element reprezinta circa 50 % din tinuta dumneavoastra. Sunt recomandate sandalele si adidasii din panza cat mai simpli.

Totusi care au fost schimbarile in gardoroba ta pentru acest nou sezon calduros ?