Romania – Ungaria Live – Antena 1 Online – 6 septembrie 2013

Calificarea  in preliminariilor campionatului mondial de fotbal din 2014 se joaca astazi, 6 Septembrie 2013 incepand cu ora 21:00. Meciul dintre Romania si Ungaria se joaca in transmisie directa pe Antena 1 online in data de 6/09/2013. Pentru cei mai multi dintre noi aceasta este speranta de a ne califica si de a spera la o clasare cat mai buna a echipei nationate.

Care sunt sansele noastre de calificare ?

Cu siguranta acestea sunt foarte mici, datorita interesului tot mai scazut a selectionerului si totodata a orgoliilor sale. Daca cel mai scump transfer din Romania, precum Chiriches care a fost vandut pentru suma de 9.5 milioane de euro nu este considerat un jucator de valoare, atunci ne putem baza cu siguranta pe calitatile lui Stancu ce joaca in Turcia sau ale lui Marica ce se antreneaza cu vesnica “campioana” Dinamo.

La nivel inalt toate aceste acorduri sunt neclare pentru cei ce iubesc fotbalul cu adevarat, un contract bine realizat nu face decat sa ii asigure domnului Piturca o sedere fara prea mult deranj din partea celor de la federatie. Totusi revenind la meciul din aceasta seara, va putem asigura ca sansele noastre sunt unele extrem de mici, dupa cum bine stiti eternele scuze nu o sa inceteze sa apara iar inca o data echipa noastra nu se va califica in preliminariile campionatului mondial de fotbal din 2014. Romania – Ungaria este eternul derbi dintre romani si unguri care a fost catalogat un meci cu grad de rist datorita suporterilor si a vechilor antecedente pe care acestia le-au avut.

Meciul poate fi vizionat pe : http://antenaplay.ro/live/antena1

Uram mult succes nationalei Romaniei in speranta ca in aceasta seara sa beneficieze de putin noroc si sa reusim sa realizam un rezultat favorabil in fata Ungurilor. Hai Romania !