Marseille – Dortmund Online LIVE

Marseille – Dortmund Online LIVE pe 28 septembrie

Dupa cum bine stiti astazi este miercuri de aceea ne putem bucura de fotbalul spectacol oferit de cei din Champions League.Un meci echilibrat,interesant si spectaculos este Marseille – Dortmund, intr-o partida contand pentru grupa F a Ligii Campionilor de la ora 21:45 online LIVE pe www.vena.ro.

Este cel mai echilibrat meci al serii cu siguranta.Cele doua echipe au avut evolutii bune anul trecut in campionat, iar in acest sezon sunt la mijlocul clasamentului: Dortmund-campioana Germaniei,este pe locul 8 cu 10 puncte in 7 etape, iar Marseille-vicecampioana Frantei pe 13 cu 7 puncte in 8 etape.

Marseille a castigat primul joc din aceasta grupa, pe terenul celor de la Olympiakos Pireu. Statistica jocurilor interne ii sperie pe francezi, O.M. pierzand sapte din ultimele 15 partide interne in Liga Campionilor. Pentru Borussia Ivan Perisic a marcat golul egalarii in ultimele minute din disputa cu Arsenal, scor 1-1.

Si la casele de pariuri cele doua formatii pornesc cu sanse egale: 2.60 la o victorie si 3.20 la un eventual egal.Pronosticul meu la Marseille Dortmund este over 2,5 goluri.
Marseille – Borussia Dortmund echipe probabile

  • Marseille: Mandanda – Fanni, Diawara, N’Koulou, Morel – Diarra, Gonzalez – Valbuena, Amalfitano, Ayew – Remy
  • Bourssia Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Subotic, Hummels, Lowe – Gundogan, Kehl – Gotze, Kagawa, Perisic – Lewandowski

Marseille – Dortmund, intr-o partida contand pentru grupa F a Ligii Campionilor este de la ora 21:45 online LIVE pe www.vena.ro.