Anglia – Tara Galilor ONLINE LIVE

Anglia-Tara Galilor  ONLINE LIVE

Un meci interesant,i-as spune eu, cel dintre nationala Tarii Galilor si Anglia care se va desfasura pe stadionul Wembley, binenteles cum ne-am obisnuit pe stadioanele engleze-arhipline.

La prima vedere, pare un meci dezechilibrat intre cele 2  echipe,dovada fiind si statisticele de la casele de pariuri,unde Anglia are o cota medie de 1,2.Avand un parcurs nu foarte bun pe propriul teren cu 2 egaluri : 2-2 cu Elvetia si 0-0 cu Muntenegru parerea mea este ca vor face orice ca sa-ti multumeasca fanii si vor da totul pe teren. Asadar,pronosticul meu este ca gazdele vor marca in ambele reprize, avand o cota de 1,6.

O veste proastă de ultim moment pentru gazde este pierderea lui Gareth Bale. Extrema celor de la Tottenham, care a făcut furori în actualul sezon al Ligii Campionilor contra lui Inter, s-a accidentat si va fi indisponibil pentru meci. Nici absenta lui Jack Wilshere nu este de neglijat in formatia englezilor, va sta pe bara 2 luni de zile, anunta presa britanica.

Wilshere a scris pe Twitter: “Pot confirma voi fi în jurul valorii de 2-3 luni am lucrat din greu în sala de gimnastică pentru a rămâne în formă şi am eviscerat, dar voi fi din nou mai puternic!”

Echipele probabile:

Ţara Galilor: Hennessey – Eardley, J Collins, Williams, Gunter – Crofts, Ramsey (c), Ledley, Vaughan – Bellamy, Morison

Anglia: Hart – Johnson, Terry (c), Lescott, Cole – Lennon, Lampard, Stewart Downing, Young – Carroll, Rooney