Poze si imagini cu Akcent

Imagini noi si poze cu Akcent – Galerie FOTO

Cu totii ne aducem aminte de vremurile frumoase din anii 2000 atunci cand formatia Akcent s-a infiintat si incantau milioane de romani cu piesele lor de succes si numeroasele lor concerte. Erau foarte renumiti la vremea lor, si anume in anul 2001 atunci cand formatia s-a infiintat datorita celor 4 membrii : Adrian Sina, Marius Nedelcu, Mihai Gruia si Sorin Brotnei. Primul lor single intitulat ” Ti-am promis ” a fost foarte la moda si a avut un succes fenomenal cei de la revista Bravo dandu-le proclema de ” trupa Bravo ” in anul 2002. Asadar, ei s-au propulsat in muzica romaneasca cu un hit, si au obtinut simpatia oaneilor. Au continuat pe linia ascedenta, iar la inceputul anului 2002 au scos primul lor album numit ” In culori “. La numai 3 saptamani dupa lansarea albumului, trupa Akcent a fost premiata cu Discul de Aur pentru incasarile mari din vanzarile albumurilor, precum si Discul de Platina. O mare contributie in aceasta formatia a avut-o si compozitorul Marius Moga, care le-a asigurat hit-urile ” Ti-am promis ” , ” Prima iubire ” , ” In culori ” si ” Cel mai dulcea cadou ” . Astfel, ei deveneau din ce in ce mai faimosi pe zi ce trece, devenind un fenomen national.

Foto: roton.ro

Dupa lansarea la inceputul anului a primului lor album, a urmat in anul 2003 cel de-al doilea album ” 100 BPM ” demonstrand ca sunt o formatia de succes, si una care sa tina doar cateva luni, precum alte trupe. Din acest album, cel mai promovat cantec a fost ” Buchet de trandafiri ” care i-a tinut mult timp in fruntea clasamentelor si a topurilor de la emisiunile radio din Romania. Ei au declarat si au explicat ca numele albumului reprezinta ” ritmul inimii în timpul unui sarut pasional si pentru ca acest album este o declaratie de dragoste “.

Imagini cu Akcent – Galerie Foto

Foto: music-news.ro

Cum era de asteptat, la fiecare an de la infiintarea trupei sa scoate un album, in anul 2004 povestea continua si lanseaza albumul ” Poveste de viata ” , ce reprezinta o brusca schimbare a stilului muzical cantate de cei 4 interpreti. Albumul include 2 melodii devenite hit-uri ” Poveste si de viata ” si ” Spune-mi ” . Anul urmator, lanseaza albumul ” S.O.S ” revin in fruntea clasamentelor cu ajutorul single-ului ” Dragoste de inchiriat “. Varianta in engleza a acestei melodii o cupat pozitii fruntase in tari precum Olanda, Belgia, Franta, Ucraina sau Suedia, Norvegia si Danemarca. Ma bucur ca aceasta formatie este inca in aceeas componenta si nu si-au pierdut cumpatul pentru a se destrama, fiind uniti de dragostea lor pentru muzica si totodata pentru miile fani ai lor.