3 moduri in care rezolvarea de chestionare auto te ajuta sa iei permisul din prima

images (5)Rata de promovabilitate in randul sustinatorilor examenului de permis este in scadere. Tot mai multi viitori soferi ajung in situatia de a sustine examenul de cel putin 2-3 ori inainte de a deveni participanti la trafic. Pentru a isi ajuta cursantii, instructorii auto recomanda adesea rezolvarea de chestionare drpciv online ca o strategie de studiu eficienta.

Chestionarele online sunt teste auto disponibile pe site-uri de specialitate care preiau listele oficiale de intrebari de puse la dispozitie de drpciv intr-un format identic cu cel al examenului teoretic. Aceste teste auto sunt disponibile gratuit pentru orice utilizator de tableta, smartphone, laptop sau computer persoanal cu conexiune la internet.

1. Chestionarele online sunt o metoda de studiu intuitiva. Chestionarele online sunt usor de folosit inclusiv de catre utilizatorii care nu au foarte multa experienta cu aplicatiile online. Modul de prezentare este intuitiv, intrebarile sunt prezentate simplu, cu raspunsuri multiple ca si in cazul examenului iar metoda de raspuns si avansare este usor de urmarit.

2. Chestionarele online ajuta la aprofundarea cunostintelor. Desi rezolvarea de testa auto drpciv este una dintre cele mai eficiente metode de studiu pentru doritorii de permis de toate categoriile, acestea nu pot fi completate pana cand nu se parcurge macar o data materialul de studiu pe care se bazeaza intrebarile : legislatia in vigoare, semnele rutiere, notiuni de mecanica, prim ajutor, conduita preventiva sau conducere ecologica. Dupa parcurgerea teoriei viitorii soferi isi pot verifica si aprofunda cunostintele folosind testele online care preiau exact aceleasi intrebari cu care se vor confrunta si in timpul examenului.

3. Chestionarele online ajuta la eliminarea emotiilor neconstructive. Nu in ultimul rand, poate cea mai mare problema cu care se confrunta doritorii de permis in timpul examenului teoretic sunt emotiile. Conform psihologilor, aceste emotii apar, in cazul viitorilor soferi, in principal din cauza temerii de necunoscut. Multi viitori soferi se prezinta la examen fara a fi indeajuns familiarizati cu modul de desfasurare al probei. Rezolvand teste auto drpciv online, examinatii vor stii exact la ce sa se astepta astfel stresul din momentul inceperii probei este redus considerabil.

Vezi aici informatii despre noul program lansat pentru viitorii soferi.